Bản tin trường Anh ngữ Philinter

🍀 Chào buổi sáng với tin tức tháng 5 và lịch hoạt động tháng 6 tại trường Anh ngữ Philinter, gồm các nội dung sau:
👉 Chào đón học viên mới
👉 Bài kiểm tra tiến độ
👉 Gương mặt sinh viên tiêu biểu
👉 Lễ tốt nghiệp
👉 Cảm nhận học viên
👉 Lịch hoạt động tháng 6

🇻🇳 Trích đoạn trải nghiệm và cảm nhận của Sư thầy Trần Thế Mỹ – pháp danh Thích Vạn Đắc, học viên chăm chỉ khóa IELTS foundation and Full-time, vừa hoàn thành 7 tháng học tập cần mẫn tại Philinter:
“I am Usa but my dharma name is Thich Van Dac from Vietnam. I have stayed in Philinter for seven months.
I was the first Vietnamese Buddhist monk to study in Philinter. Therefore, I was worried about the food issue, but the chef prepared some vegetarian foods for me, the food was very special and attractive, it helped me to have good health to study.
I chose to study Intensive ESL, IELTS foundation and full-time here, because I want to improve my test taking skills and get my target score required to study abroad. At first, I just knew a little bit about IELTS and I didn’t know exactly how to study each skill in the right way. However, every tutor taught me a step by step method to understand IELTS better.

▶️ Liên hệ với Grit English Phil để được tư vấn miễn phí giải pháp học tiếng Anh hiệu quả ở Philippines và cơ hội nhận Học bổng cùng Quà tặng giá trị.

☎️ Hotline/Zalo: 0942 036 077

📩 Email: griteduvn@gmail.com